nedjelja, 27. kolovoza 2017.

10 Free Product Key Finder programi



Ako se pripremate za reinstalaciju programa ili operativnog sistema (kao što je čista instalacija operativnog sistema Windows ), pre nastavka ćete morati da pronađete svoj jedinstveni ključ proizvoda (CD ključ) ili serijski broj .

Obično se ovaj ključ proizvoda nalazi na originalnom instalacionom disku ili možda u e-poruci za potvrdu porudžbine. Ako ste izgubili ključ proizvoda, često ga možete pronaći u registru Windowsa, ali to može biti teško, ili ponekad čak i nemoguće. Na sreću, postoje mnogi besplatni programi za pronalaženje ključeva koji su na raspolaganju za pomoć.
Važno: Pročitajte moje najčešće postavke za programe za pronalaženje ključeva za mnoge korisne informacije. Ovo nije laka tema, pogotovo ako ste novi.
U nastavku su navedeni 22 besplatni programi za pronalaženje ključa. Takođe vodim listu komercijalnih programa za pronalaženje ključa, ali ja vam preporučujem da iscrpite opcije ispod, pre nego što ih plaćate.


Belarc Advisor je standard kada je u pitanju softverski informacioni softver. Ovaj program koristim već mnogo godina. Jedan mali aspekt Belarc Advisor-a je njegova sposobnost da izvuče ključeve proizvoda za mnoge softverske programe, uključujući i one za Windows.
Prednosti uključuju prikaz informacija u prozoru pregledača, bez adware-ova / alatnih traka za koje treba brinuti, i obimne liste drugih važnih računarskih podataka.
Pronaći ključeve za operativne sisteme:  Windows 10, Windows 8 i 8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2012/2008/2003, Windows XP, Windows 2000, Windows NT, Windows ME, Windows 98 i Windows 95.
Pronaći ključeve za drugi softver: Microsoft Office 2013, 2010, (plus sve prethodne verzije), Microsoft preduzeća, većina programa iz Adobe, Nero, Corel i još mnogo toga, kao i ključevi za popularne video igre.
Belarc Advisor v8.5c Pregled i besplatni download
Molim vas, pokušajte Belarc Advisor za vaš softver i Windows ključne potrebe za pronalaženjem pre bilo kog drugog programa. Verovatno će vam pružiti najbolje rezultate.

Magični Jelly Bean Keyfinder






Magični Jelly Bean Keyfinder program je besplatan program koji preuzima ključeve proizvoda iz registra. Takođe ima mogućnost da pronađe ključeve proizvoda za Microsoft Office programe, zajedno sa ključevima proizvoda iz mnogih drugih programa koji nisu Microsoftovi.
Prednosti uključuju veoma malu veličinu, jednostavnost korišćenja, trenutni prikaz ključeva proizvoda i više mogućnosti štednje proizvoda.
Pronaći ključeve za operativne sisteme:  Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2003, Windows XP, Windows 2000, Windows ME, Windows 98 i Windows 95.
Pronaći ključeve za drugi softver: Microsoft Office 2007, Office 2003, Office XP i nekoliko programa koji nisu Microsoftovi.
Magični Jelly Bean Keyfinder v2.0.10.11 Pregled i besplatni download
Magična Jelly Bean Keyfinder web stranica kaže da će ovaj besplatni ključni finder pronaći vaš ključni proizvod za Office 2010, ali ustvari, to nije, barem kao v2.0.10.11.

Winkeyfinder




Program Winkeyfinder je još jedan besplatan program koji preuzima ključeve proizvoda iz Windows registra.
Prednosti uključuju veličinu malih programa, ne zahtevaju instalaciju i dodatne funkcije, kao što je mogućnost promene registrovanih korisničkih informacija.
Pronaći ključeve za operativne sisteme:  Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000, Windows ME i Windows 98.
Pronaći ključeve za drugi softver: Microsoft Office 2010, 2007, 2003, XP, 2000 SP2 i 97.
Winkeyfinder v1.75 Pregled i besplatni download
Iako će prikazati ključ proizvoda za Windows 10, Winkeyfinder ne podržava tu verziju operativnog sistema Windows, pa ključ koji pokazuje nije tačan.


LicenseCrawler


LicenseCrawler je još jedan dobro postavljen alat za besplatne ključne pronalazače.
LicenseCrawler se razlikuje od drugih ključnih programera u skoro punom tekstu interfejsu, što mi se sviđa. Našao sam LicenseCrawler da je vrlo efikasan u pronalaženju serijskih brojeva za mnoge programe na mom računaru.
Pronaći ključeve za operativne sisteme:  Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows Server 2003 i Windows 2000.
Pronaći ključeve za drugi softver: Microsoft Office 2013, Office 2010, Office 2007, Office 2003, većina Adobe proizvoda i još mnogo toga.
LicenseCrawler v1.102 Pregled i besplatni download
Bio sam u mogućnosti da testiram LicenceCrawler u operativnim sistemima Windows 10 i Windows 8, bez ikakvih problema.

Keyfinder Thing



Keyfinder Thing je još jedan besplatan, jednostavan za korištenje alat koji pronađe ključeve proizvoda i serijske brojeve sakrivene u Windows registru.
Prednosti uključuju veličinu malih programa, ništa za pokretanje i podršku za veliki spisak programa koji nisu Microsoftovi.
Pronaći ključeve za operativne sisteme:  Windows 7, Windows Vista, Windows 2003 Server, Windows XP, Windows 2000 i Windows ME. 
Pronaći ključeve za drugi softver: Microsoft Office 2007, Office 2003, Office XP, Microsoft Money, Nero, Corel Suite, Sims i još mnogo drugih programa.
Keyfinder Thing v3.1.6 Pregled i besplatni download
Keyfinder Thing ne pronađe odgovarajuće ključeve proizvoda za Windows 10, Windows 8 ili Windows NT, iako se one mogu pojaviti u rezultatima. Testirao sam je u operativnom sistemu Windows XP i nisam našao probleme


Product Key Finder


Alatka za pronalaženje ključeva proizvoda koja nije tako originalno je zapravo dobar program za pronalaženje ključa.
Nakon izvršenja Product Key Findera, otvara se jednostavan prozor prikazujući vaš Windows ključ proizvoda zajedno sa drugim ključevima proizvoda i serijskim brojevima koje Find Key Finder može pronaći.
Pronaći ključeve za operativne sisteme:  Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2008 i 2003, Windows XP, Windows 2000, Windows 98 i Windows NT.
Pronaći ključeve za drugi softver: većinu Microsoft i Adobe aplikacija, više od 200 po web lokaciji pretraživača proizvoda.
Product Key Finder v2.2.4 Pregled i besplatni download
Nažalost, Product Key Finder ne nalazi ključeve u operativnom sistemu Windows 8 ili Windows 10.

ProduKey





ProduKey je još jedan potpuno besplatan i jednostavan alat za pronalaženje ključa.
Najviše mi se svidelo o ProduKey-u koliko je jednostavno obaviti napredne zadatke ključnog pronalaska, kao što je učitavanje ključeva proizvoda iz udaljenih registara.
Pronaći ključeve za operativne sisteme:  Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP i Windows 2000.
Pronaći ključeve za drugi softver: Microsoft Office 2013, Office 2010, Office 2007, Office 2003, Exchange Server i SQL Server.
ProduKey v1.90 Pregled i besplatni download
Sve je dobro funkcionisalo za mene s Produkejem kada sam ga koristio u Windowsu 10 i Windows 8.

Windows Product Key Finder Pro



Windows Product Product Key Finder Pro je još jedan fantastičan uslužni program koji može pronaći Windows ključeve proizvoda. Takođe može pronaći ključeve proizvoda za nekoliko programa Microsoft Office.
Prednosti uključuju veoma malu veličinu preuzimanja, mogućnost pokretanja sa fleš diska ili drugog prenosivog uređaja, bez komprimovanih datoteka za ekstrakciju i ništa za pokretanje da bi se prikazali ključevi. Windows Product Key Finder Pro odmah prikazuje ključeve proizvoda i omogućava vam da ih sačuvate ili odštampate radi bezbednog čuvanja.
Pronaći ključeve za operativne sisteme:  Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2003, Windows XP i Windows 2000.
Pronaći ključeve za drugi softver: Microsoft Office 2013, Office 2010, Office 2007, Office 2003 i Office XP.
Windows Product Key Finder Pro v2.3 Pregled i besplatna preuzimanja
Napomena:  Ne dozvolite da vas ime prevari. "Pro" u programu Windows Product Key Finder Pro ne znači da troškovi - to je ustvari apsolutno slobodan za korištenje.
Rečeno je da je podržan Windows 8, ali nisam mogao da pronađem ključ proizvoda kada sam testirao v2.3. Windows Product Key Finder Pro nije kompatibilan s operativnim sistemom Windows 10.


WinGuggle






WinGuggle je veoma jednostavan program ključnih pronalazača. WinGuggle lako pronalazi ključeve proizvoda za popularne operativne sisteme Microsoft Windows i nekoliko programa Microsoft Office.
Glavne prednosti uključuju veliku brzinu preuzimanja, ne potrebnu instalaciju, pristup nekoliko naprednim alatima i veoma jednostavan interfejs. WinGuggle odmah prikazuje vaše Windows i Office ključeve proizvoda.
Pronaći ključeve za operativne sisteme:  Windows 7, Windows Vista i Windows XP.
Pronaći ključeve za drugi softver: Microsoft Office 2010, Office 2007, Office 2003 i Office XP.
WinGuggle v2.5 Pregled i besplatni download
Iako WinGuggle podržava Windows 8, Windows 10 i MS Office 2013, nažalost, nisam pronašao ispravne ključeve kada sam je probao.

Nema komentara:

Objavi komentar